Selecteer een pagina

Diensten

Bouw Stukadoor

Wij zijn gespecialiseerd in stukadoorswerk, lijsten/ornamenten, sierpleister, glad pleisterwerk, sauswerk, spackspuitwerk, beton cire en tevens airless latex spuiten. Of het nu gaat om klassiek of modern stucwerk, wij zorgen voor de juiste afwerking die u graag zou willen.

Door de meer dan 30 jaar ervaring kunt u er vanuit gaan dat u kwaliteit geleverd krijgt bij de dienst die u van ons afneemt. Naast kwaliteit proberen wij altijd zo “schoon” mogelijk te werken. Zodra wij weg zijn moet het enige wat opvalt ons werk zijn en niet de rommel;).

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Op de pagina kunt u meer informatie vinden, is dat niet voldoende of toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Plafonds

Voor de plafonds hebben wij een bewerking van een laag gips voor binnen in huis. De dikte kan variëren van circa 2 tot 20 mm over bijvoorbeeld een oude stuclaag heen. De plafonds worden glad gemaakt en als afwerking kunt u kiezen uit schuurwerk of sauswerk.

Uitrapen of dunpleisteren

Uitrapen is een term voor het stukadoren van muren, met meer dan een halve centimeter dik aan te brengen mortel. Filmwerk is minder dik en wordt vaak gebruikt om bestaande stuclagen weer glad te maken.

Airless spuiten/Sauzen

Nadat de muren of het plafond klaar en droog zijn. Kunnen wij deze voor de strakke afhandeling nog spuiten of sauzen. Dit geeft de finishing touch aan de woning. 

Beton cire

Beton cire is een hoogwaardig pleister materiaal waarmee je de wanden een strakke en stoere natuursteen- of betonlook kan geven. Dit is ook mogelijk in badkamers/keuken, mocht u dit willen dan hebben wij hier nog wel advies voor.

Sierpleister

Sierpleister is een afwerking waarbij steentjes van circa 1,0 tot 3,0 mm zorgen voor een egale, korrelige structuur, die in het wit of welke andere kleur dan ook kan worden aangebracht. Het is overschilderbaar met elke latex.

U kunt kiezen uit Spachtelputz, Granol, Barokpleister en Marmerpleister.

Spackspuitwerk

Een afwerking waarbij pleister onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten wordt. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur behaald worden. Het spuiten wordt ook wel spacken genoemd en is een bewerking die tegenwoordig in alle nieuwbouw woningen toegepast wordt. Voor zowel wand- als plafondafwerking.

Lijsten/Ornamenten

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten, en sfeer in uw huiskamer te brengen. Of u nu in een statig herenhuis woont, of in een nieuwbouwwoning. Een ornamentenplafond geeft net dat stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis.

Kleur- en stylingadvies 

Voor het veranderen van je interieur, door een nieuwe creatieve indeling (met huidige meubels), een make-over of het hele traject uit handen te geven en volledig ontzorgd te worden. Ik wil helpen met het maken van de juiste keuzes voor een persoonlijk interieur zodat je huis een plek wordt waar je je thuis voelt. Ik denk na over de indeling, kleurgebruik, duurzaamheid, accessoires en creatieve oplossingen passend binnen jouw budget.